Home :: Puerto Rico

Puerto Rico

scrub setsscrub topsscrub pantsscrub jacketslab coatsJogger Pantsscrub skirtspatient gownsprinted scrubsstretchable scrubsmicrofiber scrubsnursing dressscrub capschef coatsstethoscopekids labcoat kids scrubskids scrubsbarber jacketsbarber capesbarber setspolo tshirtsshorts capri bermudab s

 

Szállítási díj 6,99 USD, és ingyenes szállítás 100 USD felett. Nincs minimális megrendelési összeg, akár sinlge terméket is megvásárolhat. A szállítás oly módon történik, hogy sem vámot, sem HÉA-t nem kell kivetni, ha az alkalmazandó, akkor a minimális lesz Megrendelhet a bal oldali kategóriák listájából. A viszonteladók feliratkozhatnak nagykereskedelmi fiókra, így akár 10% -kal kedvezményt kaphatnak a https://www.rmfscrubs.com/WholesaleAccount.html Tranzit Times A szokásos kézbesítés 8-13 nap., A hímzett / megváltoztatott cikkek 1-5 napja tovább igénybe vehetők, a Rush kézbesítés pedig 1-4 hétköznap, a futár kézbesítése kb. 4-8 nap. Saját címkézés Felhívjuk figyelmét, hogy semleges címkét (nincs RMF címke) kínálunk a megrendelés összegének 1% -áért, vagy akár 1 dollárért, és a Vevő címkéjét a megrendelés összegének 2% -áért, vagy 2 dollárért, amely valaha több és első az idő, amelyet a vevő címke beállított, díj 15 USD. LOGO / TEXT Most szerezze be csempéjét logóval és szöveggel, áronként csupán 3 dollárral, a város legjobb árán. FŐBB ÜGYFELEINK MAGYARORSZÁGON 1- Mediburg Klinika Kft http://www.mediburg.hu/ 2- Semmelweis Egyetem http://semmelweis.hu/english

 

Indítsa el saját vállalkozását
Felhívjuk figyelmét, hogy üzleti katalógust kínálunk egyenként 0,5 dollárért, az üzleti katalógus fedőlapján a cégadatok kinyomtatásra kerülnek, így amikor átadja ezt a katalógust az ügyfelének, ügyfele mindig megrendelni fogja Önt. A katalógus belsejében az árak körülbelül 60% -kal magasabbak, mint a weboldalunkon szereplő árak, tehát 60% lenne a profitod.

Itt adhatja le megrendelését az üzleti katalógus számára: https://www.rmfscrubs.com/Your-own-company-catalog.html

Nagykereskedői számlánk van, miután regisztrált, 5% kedvezményt kap az 500 USD alatti megrendelésekről és 10% kedvezményt az 500 USD feletti megrendelésekről. Az alábbi linkre kattintva regisztrálhat, töltse ki a kötelező mezőket, és csatolja nagykereskedői / kiskereskedői tanúsítványát

https://www.rmfscrubs.com/WholesaleAccount.html

Semleges címkét kínálunk, amelyért a megrendelés összegének 1% -át vagy 1 USD-t számolunk fel, amelyik nagyobb. Kínálunk saját márkás címkét is a súrolókra, amelyekért a megrendelés összegének 2% -át csak 15 dolláros beállítási költséggel számoljuk fel (a beállítási díj csak egyszeri díj), hogy ügyfele mindig hozzánk forduljon, ne hozzánk.

Lehet kapni logó hímzés / szöveg hímzés. Minden embléma vagy szöveges hímzés 3 dollár, mindkettő 5 dollár.

Kínálunk drop szállítási szolgáltatást is, a drop ship díja megrendelésenként 2 USD

személyre szabást is kínálunk, ami azt jelenti, hogy a termék az Ön igényeinek megfelelően készül, azáltal, hogy az ügyfél termékeit a mérésüknek megfelelően biztosítja, akkor állandó vásárlóvá válik, mivel az ügyfél szereti a felszerelt ruhadarabokat. Ha valaha vásárol a boltjába, akkor győződjön meg arról, hogy az összes egyszínű terméket egyszerre vásárolja meg, mint amikor újra vásárol, mint akkor, ha más színezék lesz, ami miatt a szín nem fog egyezni.

A kezdéshez egyszerűen fel kell lépnie a weboldalunkra és megrendelnie. A www.rmfscrubs.com kiskereskedelmi weboldalunkon nincs minimális rendelési összeg, előbb akár egyetlen terméket is megvásárolhat.

FEJLESZTENI A SAJÁT WEBHELYET

Felhívjuk figyelmét, hogy saját weboldalunk fejlesztését csak 350 dollárért ajánljuk (egyszeri fizetést tartalmazó tárhely egy évre), vagyis az első fizetés 350 dollár, majd évente 150 dollárt kell fizetni a tárhelyért.

40 termék kerül fel a webhelyére ingyenesen (megadja nekünk a hozzáadandó termékek listáját), további termékek feltöltése esetén termékenként 3 USD.

A weboldal fejlesztésének megkezdése érdekében kérjük, adja meg nekünk a webhelye domainnevét. Ha még mindig nem kapta meg a domain nevét, akkor a https://godaddy.com webhelyről szerezheti be

Ha már van weboldala, akkor innen letöltheti termékeinket, hogy feltölthesse saját webhelyére;

Termékképek https://drive.google.com/open?id=13NWWhTCYToZ3oIjLkeNIYELA-d48MoJ3

A termék részletei és az árak: http://www.rmfscrubs.com/skin1/images/pricelist_Buyer.csv

Bármilyen egyéb kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal az info@rmfscrubs.com e-mail címen

 

 halloween