Home :: Hungary Customers

Hungary Customers

Our vendor is Registered in Rex # PKREXPK13503189, Therefore NO import duty has to be paid
According to our information businesses do not have to pay VAT also therefore make sure that
you place your order with business name and ship it to your business address.


scrub setsscrub topsscrub pantsscrub jacketslab coatsJogger Pantsscrub skirtspatient gownsprinted scrubsstretchable scrubsmicrofiber scrubsnursing dressscrub capschef coatsstethoscopekids labcoat kids scrubskids scrubsbarber jacketsbarber capesbarber setspolo tshirtsshorts capri bermudab s

 

Szállítási díj 6,99 USD, és ingyenes szállítás 100 USD felett. Nincs minimális megrendelési összeg, akár sinlge terméket is megvásárolhat. A szállítás oly módon történik, hogy sem vámot, sem HÉA-t nem kell kivetni, ha az alkalmazandó, akkor a minimális lesz Megrendelhet a bal oldali kategóriák listájából. A viszonteladók feliratkozhatnak nagykereskedelmi fiókra, így akár 10% -kal kedvezményt kaphatnak a https://www.rmfscrubs.com/WholesaleAccount.html Tranzit Times A szokásos kézbesítés 8-13 nap., A hímzett / megváltoztatott cikkek 1-5 napja tovább igénybe vehetők, a Rush kézbesítés pedig 1-4 hétköznap, a futár kézbesítése kb. 4-8 nap. Saját címkézés Felhívjuk figyelmét, hogy semleges címkét (nincs RMF címke) kínálunk a megrendelés összegének 1% -áért, vagy akár 1 dollárért, és a Vevő címkéjét a megrendelés összegének 2% -áért, vagy 2 dollárért, amely valaha több és első az idő, amelyet a vevő címke beállított, díj 15 USD. LOGO / TEXT Most szerezze be csempéjét logóval és szöveggel, áronként csupán 3 dollárral, a város legjobb árán. FŐBB ÜGYFELEINK MAGYARORSZÁGON 1- Mediburg Klinika Kft http://www.mediburg.hu/ 2- Semmelweis Egyetem http://semmelweis.hu/english

Indítsa el saját vállalkozását
Felhívjuk figyelmét, hogy üzleti katalógust kínálunk egyenként 0,5 dollárért, az üzleti katalógus fedőlapján a cégadatok kinyomtatásra kerülnek, így amikor átadja ezt a katalógust az ügyfelének, ügyfele mindig megrendelni fogja Önt. A katalógus belsejében az árak körülbelül 60% -kal magasabbak, mint a weboldalunkon szereplő árak, tehát 60% lenne a profitod.

Itt adhatja le megrendelését az üzleti katalógus számára: https://www.rmfscrubs.com/Your-own-company-catalog.html

Nagykereskedői számlánk van, miután regisztrált, 5% kedvezményt kap az 500 USD alatti megrendelésekről és 10% kedvezményt az 500 USD feletti megrendelésekről. Az alábbi linkre kattintva regisztrálhat, töltse ki a kötelező mezőket, és csatolja nagykereskedői / kiskereskedői tanúsítványát

https://www.rmfscrubs.com/WholesaleAccount.html

Semleges címkét kínálunk, amelyért a megrendelés összegének 1% -át vagy 1 USD-t számolunk fel, amelyik nagyobb. Kínálunk saját márkás címkét is a súrolókra, amelyekért a megrendelés összegének 2% -át csak 15 dolláros beállítási költséggel számoljuk fel (a beállítási díj csak egyszeri díj), hogy ügyfele mindig hozzánk forduljon, ne hozzánk.

Lehet kapni logó hímzés / szöveg hímzés. Minden embléma vagy szöveges hímzés 3 dollár, mindkettő 5 dollár.

Kínálunk drop szállítási szolgáltatást is, a drop ship díja megrendelésenként 2 USD

személyre szabást is kínálunk, ami azt jelenti, hogy a termék az Ön igényeinek megfelelően készül, azáltal, hogy az ügyfél termékeit a mérésüknek megfelelően biztosítja, akkor állandó vásárlóvá válik, mivel az ügyfél szereti a felszerelt ruhadarabokat. Ha valaha vásárol a boltjába, akkor győződjön meg arról, hogy az összes egyszínű terméket egyszerre vásárolja meg, mint amikor újra vásárol, mint akkor, ha más színezék lesz, ami miatt a szín nem fog egyezni.

A kezdéshez egyszerűen fel kell lépnie a weboldalunkra és megrendelnie. A www.rmfscrubs.com kiskereskedelmi weboldalunkon nincs minimális rendelési összeg, előbb akár egyetlen terméket is megvásárolhat.

FEJLESZTENI A SAJÁT WEBHELYET

Felhívjuk figyelmét, hogy saját weboldalunk fejlesztését csak 350 dollárért ajánljuk (egyszeri fizetést tartalmazó tárhely egy évre), vagyis az első fizetés 350 dollár, majd évente 150 dollárt kell fizetni a tárhelyért.

40 termék kerül fel a webhelyére ingyenesen (megadja nekünk a hozzáadandó termékek listáját), további termékek feltöltése esetén termékenként 3 USD.

A weboldal fejlesztésének megkezdése érdekében kérjük, adja meg nekünk a webhelye domainnevét. Ha még mindig nem kapta meg a domain nevét, akkor a https://godaddy.com webhelyről szerezheti be

Ha már van weboldala, akkor innen letöltheti termékeinket, hogy feltölthesse saját webhelyére;

Termékképek https://drive.google.com/open?id=13NWWhTCYToZ3oIjLkeNIYELA-d48MoJ3

A termék részletei és az árak: http://www.rmfscrubs.com/skin1/images/pricelist_Buyer.csv

Bármilyen egyéb kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal az info@rmfscrubs.com e-mail címen

 

 halloween